ATM advice
Ons team van partners staat altijd voor je klaar.

ATM advice: Ons team van partners staat altijd voor je klaar.

Tom Basstanie is founding partner van ATM advice.

Tom Basstanie

Tom is founding partner van ATM advice. Zijn carrière in de accountancy sector startte in 2009, al snel kreeg hij een leidinggevende functie.

Tijdens zijn professionele carrière heeft Tom een ruime ervaring opgedaan op vlak van accountancy en fiscaliteit. Hij genoot daarnaast verschillende bijkomende opleidingen bij UA (advisor personal financial planning), Vlerick Business School (managementopleiding), fiscale hogeschool (fiscale wetenschappen) en HoGent (notarieel boekhouden). Hij is als Certified Tax Accountant aangesloten bij het Belgische Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA).

Via zijn lidmaatschap bij verschillende beroepsverenigingen en door diverse opleidingen te volgen houdt hij zijn kennis up-to-date.

Als jurylid en stagemeester voor verschillende hogescholen, universiteiten en kandidaat (certified) Tax Accountant ondersteunt hij studenten en jong afgestudeerden.

Tom ontfermt zich over de digitalisering en automatisering van het kantoor en van de administratie van onze cliënten.

Zijn moedertaal is Nederlands. Daarnaast spreekt hij ook Engels en Frans.

Michel Van Look is founding partner van ATM advice.

Michel Van Look

Michel is founding partner van ATM advice. Hij heeft een ruime ervaring opgebouwd op het vlak van het begeleiden en adviseren van ondernemers bij het nemen van de juiste keuzes. Dit gedurende gans hun traject: vanaf de voorbereiding, opstart tot sluiting of overdracht van hun vennootschap of eenmanszaak. De klanten die Michel over de jaren heen heeft geadviseerd variëren van kleine kmo’ s tot grotere kmo’ s.

Hij startte zijn eigen accountantskantoor in 1991 en bouwde op het vlak van fiscaal recht voor zowel vennootschappen als individuen een ruime expertise op.

Hij is een rot in het vak en kan een beroep doen op een breed netwerk van specialisten, waardoor hij iedere ondernemer kan helpen bij zijn of haar uitdagingen en dit op alle domeinen waar een ondernemer mee te maken kan krijgen.

Michel is Certified Tax Accountant en extern lid van het Belgische Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA) en lid van diverse beroepsverenigingen. Hij volgt daarnaast ook regelmatig diverse topic-opleidingen en grondige opleidingen op vlak van btw, personenbelasting, vennootschapsbelasting, vennootschapsrecht, internationaal fiscaal recht en successieplanning.

Hij is tevens jurylid voor de laatste jaarstudenten van verschillende Hogescholen (afdeling accountancy – fiscaliteit) alsook stagemeester voor zowel de laatstejaarsstudenten van hogescholen en universiteiten als voor de kandidaten (certified) Tax Accountants.

Zijn moedertaal is Nederlands. Daarnaast spreekt hij ook Engels en Frans.

Medewerkers

Ole Jacobs
Senior dossierbeheerder

Agnes De Leeuw
Senior dossierbeheerder

Jaël Duerloo
Boekhoudkundig en administratief medewerkster

Telefoon

+32 (0)3 680 10 20

Adresgegevens

Accounting Tax & More | ATM advice
Beukenlei 22/1
2960 Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht)